Seară specială în compania dansurilor tradiționale și a filmului „Zorba Grecul”

383
Seară specială în compania dansurilor tradiționale și a filmului „Zorba Grecul” - xzorbagrecul-1660135538.jpg
Joi, 11 august, de la ora 20:30, pe plaja Reyna din cartierul Faleză Nord, turiștii și constănțenii au ocazia să participe la spectacolul de dansuri tradiționale oferit de Comunitatea Elenă Elpis Constanța și trupa „Total Dance Show” și să vizioneze pelicula „Zorba Grecul”.

Filmul este ecranizarea romanului cu același nume a lui Nikos Kazantzakis. Exuberanța lui Zorba, capacitatea caracterului de a vedea numai partea senină a vieții și de a transfera atitudinea sa optimistă și celor din jur, combinate cu metafora dansului pe plaja pustie fac din acest film o capodoperă. De asemenea, actori ca Irene Papas și Alan Bates își joacă rolurile cu profesionalism, interpretând caractere puternice cu mare autenticitate.

Evenimentul face parte din proiectul „Dancing with the stars”, organizat de Direcția de Cultură, Educație, Sport, Turism din cadrul Primăriei Municipiului Constanța și Asociația Talent-Art Constanța

Prevăzut a se derula până pe 1 septembrie, proiectul oferă spectacole inedite, care îmbină o serie de filme consacrate cu momente de dans binecunoscute reprezentând modul perfect de petrecere a timpului liber, indiferent de vârstă.  

Proiectul este finanțat de Primăria Municipiului Constanța, iar participarea la spectacole și filme este gratuită. 

Pagina a fost generata in 0.3988 secunde