ShoeBox. Povestea cadourilor din cutia de pantofi

225

Articole de la același autor

În preajma sărbătorii sfinte a Crăciunului, preșcolarii și elevii din Tuzla au dat din nou dovadă de spirit filantropic și de iubire a aproapelui. În perioada 1 - 15 decembrie, ei s-au implicat într-o nouă acțiune de voluntariat, intitulată ShoeBox (Cadoul din cutia de pantofi).

Sub îndrumarea corpului voluntarilor din Școala Gimnazială nr. 1 Tuzla și a coordonatorului S.N.A.C., prof. Ioana Mihai, au fost colectate 158 de cutii de pantofi, urmând ca, între 16 și 24 decembrie, acestea să fie distribuite către copiii nevoiași. Cutiile conțin obiecte de îmbrăcăminte, încălțăminte, obiecte de igienă personală, jocuri și jucării noi, nefolosite, care vor bucura, cu siguranță, alți copii cu vârste cuprinse între 2 și 18 ani.

"Proiectul ShoeBox, aflat în acest an la a noua ediție, a fost pentru noi o lecție de viață, o dovadă că românii sunt minunați, că elevii școlii noastre știu să se implice activ pentru binele comunității", a declarat, la sfârșitul activității, directorul Școlii Gimnaziale nr.1 Tuzla, profesor Radu Emil Buzan. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Iunie 2015
Stire din Cultură-Educație : Anchetă la Școala din Tuzla
Miercuri, 16 Septembrie 2015
Stire din Eveniment : Viceprimarul din Tuzla, ARESTAT!
Pagina a fost generata in 1.7315 secunde