După ce a fost arestat

Viceprimarul din Tuzla, suspendat din funcție de prefect

281
Viceprimarul  din Tuzla, suspendat din funcție de prefect - viceprimaruldintuzlatanerresit-1442595404.jpg

Articole de la același autor

Prefectul județului Constanța, Ion Constantin, a emis și semnat ordinul prin care viceprimarul comunei Tuzla, Taner Reșit, a fost suspendat de drept din funcție, până la încetarea măsurii arestării preventive.

"Ordinul va fi comunicat domnului Taner Reșit, Consiliului Local al Comunei Tuzla și secretarului comunei Tuzla. El poate fi atacat în fața instanței de con-tencios-administrativ", a transmis prefectul Ion Constantin.

Potrivit procurorilor, în perioada 16 august - 8 septembrie 2015, viceprimarul comunei Tuzla, Taner Reșit, și Ștefan Radu, pentru a obține de la administratorul unei societăți comerciale suma de 48.000 euro, l-au amenințat pe acesta din urmă că îi alungă clienții și că vor împiedica accesul în spațiul comercial prin schimbarea încuietorilor și sechestrarea bunurilor aparținând firmei respective. Mai mult, în același context, anchetatorii susțin că, în cursul zilei de 8 septembrie, Ștefan Radu, în prezența viceprimarului din Tuzla, a exercitat acte de violență fizică asupra persoanei respective.

După ce, zilele trecute, cei doi au fost reținuți de procurorii DNA, judecătorii au emis pe numele lui Taner Reșit și Ștefan Radu mandate de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile. Decizia nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs la Curtea de Apel Constanța.

În altă ordine de idei, Taner Reșit ar fi trebuit să preia conducerea administrației publice din Tuzla, după ce prefectul l-a demis din funcție pe primarul Constantin Micu, condamnat penal la 1,6 ani de închisoare cu suspendarea condiționată a pedepsei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9433 secunde