"Și caii sunt verzi pe pereți", în premieră de gală

373
Sâmbătă, la Cityplex "Și caii sunt verzi pe pereți" rulează în premieră de gală de la orele 20:00. Asta înseamnă că regizorul Dan Chișu și actorii Adrian Titieni, Ionuț Vișan, Tudor Șmoleanu vor povesti după film, despre filmări. Povești întodeauna delicioase. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. 


Povestea este cea a unei iluzii - și anume că România e țara tuturor posibilităților, inclusiv a îmbogățirii peste noapte. Pentru asta stau dovadă numeroasele exemple ce ne înconjoară. Plecând de la această premiză, două cupluri își încearcă norocul fiecare în felul său.

Marius și Cosmina sunt un cuplu de tineri care visează la bani. El scrie un nume imaginar pe un bilet de loterie promoțional doar pentru a o atrage pe Cosmina, însă biletul lui iese câștigător. Celălalt cuplu e unul de adulți, care cade în plasa tehnologiei moderne. Pentru că nu se pricep și nu au experiență, atunci când primesc un e-mail spam despre o loterie online falsă, ei răspund și își pun la bătaie economiile. Poveștile se întâlnesc la sfârșit, când se pierde orice speranță și refuză singura lor șansă de a se îmbogăți.

Comedia "Și caii sunt verzi pe pereți", în regia lui Dan Chișu a avut premiera de gală joi, 1 noiembrie, în București. De vineri trupa și filmul a plecat în turneul premierelor de gală, prin țară. Prima oprire - Constanța.

Protagoniștii filmului sunt Adrian Titieni, Ionuț Vișan, Tudor Șmoleanu, Anca Florescu, Dragoș Bucur și Dan Chișu. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 23 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Proiecție gratuită la Cityplex
Marţi, 30 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Săptămâna pe marile ecrane
Sâmbătă, 03 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Ralph strică tot" la Cinemacity
Miercuri, 31 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : De Halloween, "Coșmar pe Elm Street"
Miercuri, 17 Octombrie 2012
Stire din Cultură-Educație : "Paris, je t’aime", filmul de miercuri
Pagina a fost generata in 0.4343 secunde