„Și cu pisica ce-ați făcut?”, o comedie făcută între actori prieteni, pe scena Casei de Cultură

300
„Și cu pisica ce-ați făcut?”, o comedie făcută între actori prieteni, pe scena Casei de Cultură - casadecultura-1667546897.jpg

Articole de la același autor

Rodica Mandache, Marius Manole,  Medeea Marinescu, Maria Buza, Anghel Damian, Lia Bugnar sunt protagoniștii comediei regizate de Lia Bugnar, care se va juca luni, 7 noiembrie, pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța de la ora 19.

Tanti Lili este mătușa bogată, Tonel este nepotul obsedat de jocuri de noroc care, bineînțeles, vrea banii mătușii. Vi se pare cunoscută istorioară? Este posibil. Toate poveștile s-au spus deja, nou poate fi doar felul în care le spui. Spectacolul „Și cu pisica ce-ați făcut?" este o comedie plină de răsturnări de situație și care, până în ultimul moment, ia spectatorul prin surprindere, îl trece prin toate stările de la râs la emoție fără nici un fel de avertisment.

Autoarea Lia Bugnar a ales actorii pe sprânceană, oferind spectatorilor o ora jumătate care zboară pe nerăsuflate.  Protagoniștii au lucrat în pandemie acest spectacol, iar acum, că au în sfârșit prilejul să-l ofere spectatorilor, o fac cu energia și dorul actorului care a fost ținut departe de scenă mult prea mult timp. O comedie făcută între actori prieteni, cu bucurie pentru teatru, spre bucuria spectatorului.

Preț bilet – 150 lei. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.4902 secunde