„Şi cu pisica ce-aţi făcut?”, pe scena Casei de Cultură

314
„Şi cu pisica ce-aţi făcut?”, pe scena Casei de Cultură - sicupisicaceatifacut1-1632158255.jpg

Articole de la același autor

Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa va găzdui în data de 22 septembrie, de la ora 20.30, pentru o oră şi jumătate, spectacolul „Şi cu pisica ce-aţi făcut?”, de Lia Bugnar. Din distribuţie fac parte: Rodica Mandache, Marius Manole, Medeea Marinescu, Maria Buză, Anghel Damian şi însăşi Lia Bugnar.

Tanti Lili este mătuşa bogată, Tonel este nepotul obsedat de jocuri de noroc care, bineînţeles, vrea banii mătuşii. Vi se pare cunoscută istorioara? Este posibil, toate poveştile s-au spus deja, nou poate fi doar felul în care le spui.

Organizatorii spun că spectacolul „Şi cu pisica ce-aţi făcut?” este o comedie plină de răsturnări de situaţie şi care, până în ultimul moment, ia spectatorul prin surprindere, îl trece prin toate stările de la râs la emoţie fără nici un fel de avertisment. Autoarea, Lia Bugnar (care este şi regizoarea spectacolului) a ales actorii pe sprânceană, oferind spectatorilor o oră şi jumătate care zboară pe nerăsuflate. Toţi aceştia au lucrat în pandemie la acest spectacol, iar acum, că au în sfârşit prilejul să-l ofere spectatorilor, o fac cu energia şi dorul actorului care a fost ţinut departe de scenă mult prea mult timp. Altfel spus, aceasta este o comedie făcută între actori prieteni, cu bucurie pentru teatru, spre bucuria spectatorului. Aşadar, vizionare plăcută! 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6023 secunde