Constanţa citeşte. Lansări de carte şi piese de teatru în Parcul Arheologic

141
Constanţa citeşte. Lansări de carte şi piese de teatru în Parcul Arheologic - constantaciteste-1629999812.jpg
Festivalul „Constanța citește“ continuă, zilele acestea, în Parcul Arheologic. Cu acest prilej, vor avea loc şi lansări de carte şi piese de teatru.

Vineri, 27 august, de la ora 19.00, Iulia Pană, Amelia Stănescu și Gabriela Titz vor prezenta volumul de versuri „Piele pe piele” al poetei Lia Faur. „Volumul este o confesiune de trăire acută, o întoarcere pe dos – ca o mănușă – a sufletului bântuit de amintiri dulci-amărui, de umbre și lumini, de amăgiri și dezamăgiri. Versurile ei prilejuiesc cititorului explorări curioase ale celor mai intime emoții, dar și tămăduiri cathartice ale unor suferințe și neadecvări universale, căci Lia Faur construiește cu pricepere, în limbaj simplu, dar plin de conotații, repere etern valabile a ceea ce experimentăm de-a lungul vieții prin iubire, frică, suferință sau maternitate“, împărtășeşte Iulia Pană.

Tot vineri, de la ora 20.00, scena amenajată în parc va găzdui spectacolul interactiv de improvizație - „Meciul de comedie“. „Meciul“ se va disputa între Real Stavrid și A.C. Biban, ai căror protagoniști vor fi: Ecaterina Lupu, Florin Aioane, Mirela Pană, Remus Archip și Vlad Lință, respectiv Andrei Cantaragiu, Cătălina Mihai, Florina Stănculeț, Lucian Iftime și Ștefan Mihai, sub atenta supraveghere a arbitrilor-prezentatori Andrei Bibire și Erwin Șimșensohn. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.3419 secunde