Simulare a Bacalaureatului, la Colegiul Na┼úional Militar ÔÇ×Alexandru Ioan CuzaÔÇŁ

215
Simulare a Bacalaureatului, la Colegiul Na┼úional Militar ÔÇ×Alexandru Ioan CuzaÔÇŁ - sesiunedesimulare1-1621444532.jpg
Elevii din clasele a XII-a ale Colegiului Na┼úional Militar ÔÇťAlexandru Ioan CuzaÔÇŁ Constan┼úa continu─â preg─âtirea pentru examenul maturit─â╚Ťii. Astfel, primele trei zile ale acestei s─âpt─âm├óni au curs sub semnul evalu─ârilor, a aten╚Ťiei la detalii ╚Öi a determin─ârii de a ob╚Ťine rezultate c├ót mai bune la Bacalaureatul de la var─â.

Tinerii cade╚Ťi, care au ├«ncheiat miercuri sesiunea de simulare a examenului de Bacalaureat, organizat─â de Colegiul Na╚Ťional Militar ÔÇ×Alexandru Ioan CuzaÔÇŁ, au fost testa╚Ťi la disciplinele limba ╚Öi literatura rom├ón─â ╚Öi matematic─â, iar, ├«n func╚Ťie de op╚Ťiunile fiec─âruia, pentru proba la alegere: fizic─â, biologie sau informatic─â. Ca ╚Öi la celelalte simul─âri, ├«n fiecare zi a evalu─ârii, proba a ├«nceput la ora 9, elevii av├ónd la dispozi╚Ťie trei ore pentru a rezolva subiectele.

ÔÇ×Prin sus╚Ťinerea acestor simul─âri, viitorii absolven╚Ťi ├«╚Öi testeaz─â cuno╚Ötin╚Ťele pentru a putea s─â aprofundeze materia, acolo unde este necesar. Astfel, elevii militari al─âturi de cadrele didactice, ├«n urma analizei rezultatelor ob╚Ťinute, vor putea consolida cuno╚Ötin╚Ťele acolo unde este cazulÔÇŁ, precizeaz─â reprezentan┼úii unit─â┼úii de ├«nv─â┼ú─âm├ónt. Comentează știrea

Nu exist─â comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2368 secunde