Sociologul Gelu Duminică va deveni tătic. Iar viitoarea mămică a fost purtător de cuvânt a doi miniștri ai Educației

2038
Sociologul Gelu Duminică va deveni tătic. Iar viitoarea mămică a fost purtător de cuvânt a doi miniștri ai Educației - geluduminica-1666603929.jpg

Articole de la același autor

„Dumnezeu mă răsfață. Cu voia Lui, puțin după ce voi împlini 46 de ani, voi deveni tată. Și va fi cea mai grea misiune pe care o voi avea în întreaga mea viață. Știu, însă, că am lângă mine un om puternic care are dragoste de dat amândorura. Sau, cine știe, poate peste câțiva ani, amântreilor. Binecuvântat și iubit! Responsabil și entuziasmat! Temător și bucuros! Și cu sufletul plin de iubire.... Mulțumesc, Mira, pentru ceea ce ești! Și pentru tot ce faci pentru noi!" a scris sociologul Duminică pe pagina personală de Facebook.

"O așteptăm să ne bucure viața. De ceva vreme suntem trei. O minune mică acum care este, de fapt, mare cât un univers. Al ei. I-am auzit inimioara- puternică și hotărâtă, așa cum îi șade bine fetiței noastre. Viața ei, care dă un nou sens vieții noastre, ne umple sufletele" este postarea partenerei sale care-i va dărui o fetiţă - Mirabela Amarandei.

Mirabela Amarandei este cercetător doctorand la Facultatea de Psihologie și Științele Educației, este director al Direcției de Orientare Strategică și Politici Publice în cadrul Universității din București și a fost consilier și purtător de cuvânt al miniștrilor Educației Adrian Curaj și Mircea Dumitru, în guvernul Cioloș.

Gelu Duminică este doctor în sociologie și profesor asociat al Facultății de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității din București. A început să lucreze la Fundația Agenția de Dezvoltare Comunitară "Împreună" de pe vremea când era în anul ÎI de facultate, mai întâi că voluntar, apoi că angajat. În prezent, este directorul executiv al acestei fundații, despre care spune că este a două lui familie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3664 secunde