Soţ vândut pe scena Casei de Cultură Constanţa

265
Soţ vândut pe scena Casei de Cultură Constanţa - sotdevanzaresursateatrulelisabet-1602780276.jpg

Articole de la același autor

„Soț de vânzare”, în regia lui Marius Gilea este spectacolul la care sunteţi invitaţi în data de 25 octombrie, începând cu ora 19.00, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Constanţa. De ce soţ de vânzare? Pentru că este una dintre cele mai de succes comedii, la ora actuală, iar textul îmbină într-un mod fericit umorul sănătos cu fineţea şi eleganţa subtilă.

Din distribuţie fac parte: Maria Radu, Ana Odagiu, Marius Gilea. Piesa de teatru după Mihail Zadornov relatează povestea Oxanei, o tânără modernă, care îi propune Elenei Vladimirovna, nevastă de profesie, o afacere pe cât de indecentă, pe atât de inedită: un contract de vânzare-cumpărare al soțului său, contra tentantei sume de „douăj’ de mii”.

Potrivit organizatorilor, subiectul tratează, original și picant, eterna temă a trio-ului conjugal, în trei acte, cu multiple și intense răsturnări de situație. Cert este că fără sau cu acordul celor implicaţi, singura garanţie oferită este o seară plină de umor şi râsete-n cascadă. Biletele le găsiţi la casieria instituţiei, la preţul de 40 de lei. 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.702 secunde