Sport, distracţie, jocuri şi muzică de fanfară, în weekend, la Constanţa

Sâmbătă, 11 Septembrie 2021, 00:00
584
Chiar dacă a venit toamna, programul „Constanța Coffee Break” continuă cu noi surprize. Sportul, tehnologia și activitățile interactive vor anima bulevardul Tomis, care, devine pietonal, sâmbătă şi duminică, pe porţiunea cuprinsă între bulevardul Ferdinand şi Lupoaică.În acest sfârșit de săptămână, constănțenii pot participa la o mulțime de activități antrenante. Zona carosabilă situată între bulevardul Ferdinand și strada Traian se transformă într-un loc special.Ziua de sâmbătă începe în forță. De la ora 10.00, cu toţii suntem invitați la evenimentul sportiv „Crosul României pe ghete Kangoo Jumps”, un proiect național Kangoo Jumps România. Competiţia se va desfășura pe o porțiune de maxim trei km. La final, va avea loc un antrenament distractiv care încorporează exerciții interactive și muzică.

Tot sâmbătă, începând cu ora 16.00, „Logiscool - Școala Internațională de Programare și Robotică pentru Copii și Adolescenți” vine pe bulevardul Tomis. Cei mici au ocazia să descopere fascinanta lume MyLogiscool, să afle mai multe despre cum sunt create jocurile lor preferate și, cel mai important, să creeze primul lor joc sau să programeze un robot.Duminică, de la ora 11.00, Caravana Națională Siguranța Auto Copii vine în întâmpinarea constănțenilor cu demonstrații practice privind transportul micilor pasageri. Pentru părinții care vor să vadă ce efecte are asupra unui corp neasigurat un impact frontal la o viteză de doar 13 km/h vor fi organizate simulări care au rolul de a crește gradul de conștientizare cu privire la cât este de important ca micuții să fie transportați în scaune auto.
Participanții se pot înscrie la teste de traseu pietonal parcurs în condiții de percepție vizuală deformată, care simulează consumul de alcool, droguri sau oboseală. De asemenea, părinții vor beneficia de consultanță gratuită cu privire la criteriile de alegere a unui scaun auto pentru copii și pot testa scaunele potrivite în funcție de vârsta, greutatea, înălțimea copilului precum și în funcție de marca, modelul și anul de fabricație a mașinii pe care o conduc.

Atmosferă boemă pe Faleza Cazinoului din Constanța

Iubitorii muzicii de promenadă sunt invitați duminică, 12 septembrie, începând cu ora 19.00, la concertul susținut de Fanfara „Muzica Apelor” pe Faleza Cazinoului din Constanța.Timp de o oră, instrumentiștii profesioniști vor îmbina în mod armonios binecunoscutele marșuri militare cu ritmuri de vals, folclor stilizat, jazz și alte melodii ritmate din repertoriul național și internațional.Ritmurile cadențate și înflăcărate ale Fanfarei „Muzica Apelor” vor recrea atmosfera din perioada interbelică.Articole pe aceeasi tema

Pagina a fost generata in 0.3641 secunde