"Thank you for the music", la Teatrul Național de Operă

324
2

Articole de la același autor

Constănțenii sunt invitați, în cadrul celei de-a 41-a ediții a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului, desfășurat la Teatrul Național de Operă și Balet "Oleg Danovski", la spectacolul "Thank you for the music. Două vieți pentru muzică", pe 27 noiembrie, începând cu ora 18.30.

În prima parte a serii, constănțenii vor urmări recitalul oferit de două soprane, Daniela Vlădescu și Bianca Ionescu, din București, iar în partea a doua a serii, va avea loc concertul "All Inclusive", susținut de "Constanța Brass Band". Florin Voinea și Sorin Mustățea - trompetă, Vitalie Milosta - corn, Valeri Baran - trombon, Nicolae Leonte - tubă și Valentin Tănase - percuție sunt artiștii care vor încânta publicul. 

Comentează știrea

Dmitri
23 noiembrie 2015
A

Fă-i pe cei din jurul tău să se simtă importanți. Renunță la obiceiul de a-i critica, fie și din intenții "constructive". Asta scrie celebrul Colin Turner în cartea "Născut pentru succes". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

MARIAN
23 noiembrie 2015
BUNUL SIMT

Unde este bunul simt al romanilor? De ce se numeste un spectacol "Thank you for the music...." . Le este rusine cu limba romana. Nu putea oare sa spuna ceva de genul _ MULTUMIM MUZICII sau MULTUMIM PTR MUZICA? suna urat nu-i asa, nu-i englezit. La fel cu acela "All iclusive". Nu exista termeni in limba romana ca sa defineasca ceea ce se spune in engleza? Parem mai destepti sau interesanti? Pacat de scumpa noastra limba romaneasca. Cu asa sustinatori o sa ajunga istorie.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.609 secunde