Tinerii în fața provocărilor ecologice și sociale

377
Grup Școlar "Dimitrie Leonida" Constanța derulează, în perioada 2010- 2012, proiectul multilateral Comenius Sinelimite III, având ca temă "Tinerii europeni de astăzi în fața provocărilor ecologice și sociale de mâine".
Întâlnirea inițială de proiect va avea loc în Italia, în Palermo, în perioada 5-12 noiembrie, iar Grup Școlar "Dimitrie Leonida" va fi reprezentat de o echipă formată din trei profesori și patru elevi, membri ai Clubului "Europa".
Școala "Dimitrie Leonida" are ca țări partenere Franța (coordonator), Italia, Spania și Polonia, grup care acoperă o scară diversificată de servicii educaționale. Activitățile care vor fi dezvoltate în cadrul proiectului vizează disciplinele geografie, istorie, fizică, biologie, științe economice și sociale, religie, tehnologii, limbi clasice și moderne, tehnologia informației.
Câteva din obiectivele proiectului sunt promovarea sintagmelor de eco-cetățean și eco-european, cunoașterea drepturilor copilului și drepturilor omului de către elevi, asemănări și diferențe culturale, sociale, etnice și economice etc.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.4991 secunde