„Triluri de primăvară” la Muzeul de Artă

1078
„Triluri de primăvară” la Muzeul de Artă - x-centrul-burada-1679082628.jpg
Mărțișorul și Ziua Mamei au fost marcate de Centrul Cultural Județean „Teodor T. Burada” Constanța printr-o serie de spectacole, la care și-au dat concursul cursanții claselor de actorie, pian, muzică ușoară, muzică populară, acordeon, orgă, într-o împletire armonioasă de contemporan și clasic.

Tot în aceeași idee, sâmbătă, 18 martie, de la ora 12:00, la Muzeul de Artă Constanța vor răsuna „Triluri de primăvară!”, un spectacol organizat de clasele de canto muzică ușoară (prof. coord. Rodica Rodion Cloșcă și Teodor Rădulescu), chitară (prof. coord. Camelia Hriscu Popescu), și pian (prof. coord. Moraru Angela).

Cu bucurie și emoție, micii artiști sunt nerăbdători să cânte și să-i încânte pe toți cei care vor trece pragul sălii de spectacol. Secția Cultural-Educativă este cea care întreține mișcarea culturală și dezvoltă cursanților (de toate vârstele) afinități față de actul artistic, stimulând autoeducația la orice vârstă și de orice condiție socio-profesională.

Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada” urmărește ridicarea nivelului de cultură, asigurarea unei educații adecvate pentru copii, tineri, adulți. (S.A.)

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5188 secunde