Trupa Suflețel aduce basmele iernii în fiecare duminică, la „Harlequin”

159
Trupa Suflețel aduce basmele iernii în fiecare duminică, la „Harlequin” - 27174135010158378240975849274990-1643562733.jpg
În fiecare duminică din săptămână, restaurantul „Harlequin” a programat spectacole ce vor aduce bucuria din lumea veselă a poveștilor. Prin intermediul Trupei Suflețel magia iernii va fi mai aproape de spectatori, printr-o serie de evenimente adresate celor mici și mari.

-30 ianuarie – CÂNTECUL POVEȘTILOR - Personaje din cele mai îndrăgite povești vin să readucă bucuria în inimile oamenilor. Fiecare vine cu un cântec pe care îl consider potrivit pentru a stârni inimile micuților spectatori. Vor fi aici Scufița Roșie, Motanul Încălțat, Puf Iepurașul, Pinocchio, Ursulețul Mormăiuș, Olaf și extra-veselul Portocală! Suntem curioși care va fi favoritul!

-6 februarie – ALBĂ CA ZĂPADA – De-a joaca, de-a cum oglindim sufletul, de-a împărțitul, de-a bucuria, de-a viața frumoasă, alături de personaje iubite de toți copiii: Albă ca Zăpada și cei 7 pitici!

-13 februarie -“POVESTE DINTR O INIMĂ“- Un spectacol interactiv, cald, în care povestea curge jucăuș, antrenând spectatorii în desfășurarea acțiunii! O compunere de situație, în care mecanica inimii e propusă pe înțelesul copiilor, cu scopul declarat de a le insufla atitudinea unor vrednici inimoși! O poveste pentru toate inimile, însuflețită cu păpuși, cu actori, cu jocuri, cu surprize și cu drag de trupa Suflețel!

-20 februarie – “CRĂIASA ZĂPEZILOR“- Povestea aceea în care o copilă dezgheață realitățile. Doar din iubire și prietenie. Povestea care ne încălzește sufletul, ne mângâie amintirile și ne topește crusta sub care ne ascundem trăirile.

- 27 februarie -- SOARELE DIN VISUL UNUI OM DE ZĂPADĂ “- Poate crezi că o visare încape doar într-un om mare, dar vom lăsa să se vadă cum visează chiar și un om de zăpadă. Și sigur toți îl vor îndrăgi și el nu se va topi!

Prețul biletului – 25 lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Ianuarie 2022
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy pe scena de la Harlequin
Pagina a fost generata in 2.1705 secunde