"Umorul în Jazz", la Clubul "Doors" din Constanța

320

Articole de la același autor

Duminică, 19 ianuarie, de la ora 19.00 sunteți așteptați în clubul "Doors" din Constanța, la o seară de umor, asezonată cu mult jazz. Altfel spus,  Florian Lungu și "Snaco Dixieland Jazz Band" vor să vă relaxeze cu proiectul "Umorul în Jazz", un proiect care își propune revigorarea și menținerea vie a interesului pentru acest stil muzical.


Practic, aceasta se dorește a fi o întâlnire cu publicul într-o formulă accesibilă și atractivă, o expunere-show cu sugestive ilustrații video-audio. Pentru ca istoria umorului în jazz să fie un subiect cât mai tentant, Florian Lungu a vrut să aducă la Constanța recitalul charismaticului grup "Snaco Dixieland Jazz Band" din Sibiu. 


Trupa este compusă din Remus Toader - trompetă și vocal, Nelu Petcu - trombon, vocal și lider, Ioan Teofilat - tubă și Dan Oswald - banjo și vocal. La ora actuală, "Snaco Dixieland Jazz Band" este una dintre puținele formații de jazz tradițional din țară care oferă ascultătorilor reformulări incitante, pline de vitalitate și culoare, ale unor teme din repertoriul românesc și internațional.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.6622 secunde