Universitatea "Ovidius" - Doi candidați la decani au ieșit din cursă

1348
5
Ieri, 4 aprilie, la Facultatea de Inginerie Mecanică, industrială și maritimă, dar și la Facultatea de Farmacie au avut loc consilii profesorale pentru avizarea candidaturilor la funcția de decan. În urma votului exprimat, Laurențiu Manea, de la Inginerie Mecanică, nu a înregistrat niciun vot, semn că nici el nu s-a votat, iar Gheorghe Țarălungă, deși a întrunit cvorumul, s-a retras din cursa pentru un nou mandat ca decan la Farmacie.

Așadar, la Facultatea de Inginerie Mecanică, industrială și maritimă candidează Constanța Sava, Rodica Sîrbu și Mihaela Bratu, iar la Farmacie - Ionel Nicolae și Erol Cîrjali.

Marți, 3 aprilie, consiliul Facultății de Drept, Științe administrative și Sociologie i-a confirmat pe cei trei candidați, respectiv George Șerban, Constantin Anechitoae și Rodica Stăiculescu.

Comentează știrea

cadru didactic
5 aprilie 2012
competitie?

Asa "acerba" este competitia, ca legea obliga fiecare facultate sa aiba minimum 2 candidati, ca sa se poata desfasura concursul pentru ocuparea postului de decan. In rest, circ fara paine, cu figuri impuse si piruete de ocazie.

Cititor
5 aprilie 2012
Ce fel de competitie?

Nu este nici un fel de competitie pentru functiile de decan la facultati! Epure deja si-a ales decanii pe care vrea sa ii puna la fiecare dintre facultati. Totul nu este decat praf in ochii prostilor, la care vad ca presa inghite galusca- sau vrea sa o inghita in continuare... Sau este serviciul de presa independent Lapusan?

vali
5 aprilie 2012
ca peste tot

la ferl se procedeaza peste tot; nu primeaza intelectul ci sclavia si pupincurismul

mihai
5 aprilie 2012
GRESEALA

"Așadar, la Facultatea de Inginerie Mecanică, industrială și maritimă candidează Constanța Sava, Rodica Sîrbu și Mihaela Bratu, iar la Farmacie - Ionel Nicolae și Erol Cîrjali." VEDETI CA ATI PUS CANDIDATII DE LA FARMACIE LA MECANICA SI INVERS.

observator
7 aprilie 2012
plagiatori

daca ii ia de la urma toti "profesorei " care isi zic "universitari" de la ovidiu au plagiate lucrari de diplome pe baza carora au avansat in functii si maninca salarii de la minister adica de la buget. adica prin inselaciune si-au "cladit" "cariera". intrebati pa peride, nicolae, anghel cum e treaba cu "lucrarile lor".

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.295 secunde