Universul Game of Thrones, expus în miniatură, la City Park Mall

343
Universul Game of Thrones,  expus în miniatură, la City Park Mall - universul-1563296644.jpg

Articole de la același autor

Alături de HBO România și sculptorul rus Salavat Fidai, se reunesc Casele din universul Game of Thrones chiar la Constanța, într-o expoziție așa cum n-ai mai văzut!

Vino la City Park Mall, între 8 și 28 iulie, în intervalul orar 10.00 - 22.00, să vezi micro-sculpturi impresionante pe vârfuri de creion, realizate în onoarea celui mai urmărit serial la nivel mondial - Game of Thrones. În această expoziție sunt incluse sigiliile caselor din Westeros, dragonii, Regele Nopții și Tronul de Fier.

Pentru a crea aceste unice sculpturi în miniatură, Salavat Fidai folosește un cuțit de sculptură, o lupă și un microscop pentru a adăuga detaliile minuscule. Din cauza dimensiunilor reduse și complexității fiecărei piese, artistul petrece între 6 și 12 ore realizând fiecare obiect.

La expoziție, poți admira cu ajutorul lupelor 30 de sculpturi expuse la nivelul -1, în piațeta liftului panoramic și te poți întâlni cu unul dintre dragonii lui Daenerys, tot la nivelul -1, în piațeta liftului panoramic.

Salavat Fidai își bazează majoritatea acestor lucrări de artă pe teme fantasy. Printre numărul mare de urmăritori ai artistului, se află și fani Harry Potter, Star Wars și Marvel. Fidai este unul dintre puținii artiști din acest domeniu din cauza procesului intens, care consumă mult timp, și a naturii delicate a grafitului.

v v v

La începutul anului 2019, Salavat Fidai a creat mai mult de 350 micro-sculpturi din grafit. Multe dintre lucrările lui sunt acum în galerii și colecții private din SUA, Australia, Italia, Emiratele Arabe Unite, Germania, China și multe alte țări. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4513 secunde