Un Halloween inedit pentru cei mici, la City Park Mall

183

Articole de la același autor

Arky, mascota City Park Mall îi invită pe cei mici week-endul acesta să sărbătorească un Halloween pe cinste, presărat cu distracție, concursuri cu premii, ateliere de creativitate, spectacole de teatru și multe surprize. Copiii își vor putea întâlni personajele preferate - Jack Sparrow, căpitanul Hook și Peter Pan – în piațeta liftului panoramic la nivelul -1 al centrului comercial. 


Sâmbătă, între orele 12,00 și 15,00, centrul comercial va da startul petrecerii care marchează sărbătoarea de Halloween. Ziua va începe în forță cu un flash mob realizat de dansatorii costumați de la Magic Steps și va continua cu Academia Piraților – o serie de jocuri și concursuri unde cei mici, ghidați de Jack Sparrow, vor încerca să dezlege codul piraților și să găsească comoara pierdută. Prima zi de distracție se va încheia cu o serie de ateliere unde copiii își vor pune creativitatea la încercare, confecționând decorațiuni și măști înfricoșătoare, cu care vor participa la Parada de Halloween. În plus, începând cu ora 17,00, cei mici sunt așteptați să ia parte la spectacolul muzical "Be a Star", oferit de copiii grupului Contrapunct. 


Petrecerea de Halloween continuă și duminică, în intervalul 15,00 – 19,00. Alături de Arky, copiii își vor arăta priceperea la atelierele creative, apoi sunt invitați la o sesiune de face painting și la Parada Halloween a celor mai înfricoșătoare costume și măști specifice sărbătorii. După ce vor trece printr-o nouă serie de probe și concursuri la Academia Piraților, cei mici sunt invitați la spectacolul de teatru "Peter Pan".
 
Clubul lui Arky reprezintă o serie de evenimente, special gândite pentru copii, în cadrul cărora aceștia vor învăța lucruri noi potrivite vârstei lor, vor socializa, se vor distra și vor fi recompensați cu premii în fiecare lună. Pentru a deveni membru în Arky Play Club părinții trebuie să completeze un formular de înscriere, pe care îl vor găsi în City Park Mall, la biroul de informații. 
Toți membrii Clubului Arky vor beneficia de o multitudine de reduceri și oferte speciale din partea magazinelor din City Park Mall, parteneri ai Clubului, printre care LEGO, Gymboland și Chopstix, dar și Buzz și Sport Vision, care vor oferi 20% reducere la produsele din magazin în perioada 28-29.10.2017. Beneficiile și surprizele vor continua să se înmulțească pentru membrii Clubului Arky.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4747 secunde