Vești bune pentru elevi! Statul vrea să acorde mai mulți bani pentru această categorie de școlari

225
Vești bune pentru elevi! Statul vrea să acorde mai mulți bani pentru această categorie de școlari - copii-1669397073.jpg

Articole de la același autor

Vești bune pentru elevi! Ministrul Investițiilor și Fondurilor Europene, Marcel Boloş, a anunțat vineri că sistemul de acordare al vouchelor educaționale va fi modificat anul viitor și că suma acordată elevilor ar putea crește de la 500 de lei, cât este acum, la 750 de lei, potrivit RomăniaTV


Deși anul școlar a început de câteva luni bune, voucherele în valoare de 500 de lei, acordate elevilor din medii defavorizate, pentru rechizite, îmbrăcăminte și alte costuri nu au ajuns încă la toți beneficiarii, însă ministrului Investițiilor și Fondurilor Europene spune că acestea ar trebui să ajungă în decursul săptămânii următoare.

Astfel, 190.000 de copii din medii defavorizate vor primi săptămâna viitoare tichetele educaționale restante, iar în luna februarie a anului 2023, încă 55.000 de elevi vor beneficia de acest ajutor, a transmis ministrul Boloș.


Marcel Boloș a anunțat că mecanismul de acordare a voucherelor educaționale pentru copiii din medii vulnerabile va fi schimbat din anul școlar 2023-2024 și că pe lângă creșterea valorii voucherelor de la 500 la 750 de lei, va fi introdusă și o platformă specială care să ușureze procedura de ridicare a acestora.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.4619 secunde