Vreți să studiați într-o şcoală britanică? Ce paşi trebuie să urmaţi

270
Vreți să studiați într-o şcoală britanică? Ce paşi trebuie să urmaţi - studii-1610736376.jpg
În perioada următoare, elevii au posibilitatea de a studia timp de doi ani într-o şcoală britanică de cea mai înaltă calitate, cum ar fi Epsom College, Dullwich College, Bedford Modern School, Hampton School şi multe altele. De asemenea, ei îşi pot dezvolta abilităţile de comunicare în limba engleză, îşi pot face noi prieteni din diferite culturi şi pot experimenta şi aprecia cultura şi tradiţiile din Marea Britanie.

Precizăm că, în anii trecuţi, peste 130 de elevi români au petrecut câte un an sau doi în această bursă, ajungând apoi studenţi la facultăţi de prestigiu, precum: Oxford, Cambridge, London School of Economics.

Marea majoritate a burselor acoperă în totalitate costurile (taxe şcolare, cazarea şi cheltuielile de masă, însemnând în medie între 35.000 şi 42.000 lire sterline), dar există şi burse parţiale, care acoperă între 50% - 70% din costuri, acestea fiind calculate în funcţie de venitul brut al familiei. Singurele taxe care trebuie achitate de către elevi sunt o taxă în valoare de 19 lei, atunci când elevul se înscrie în cadrul acestui concurs şi o altă taxă în valoare de 1.250 lire, reprezentând taxa de administrare a programului, care va fi achitată doar de către elevii care câştigă bursa şi vor pleca la studiu în Marea Britanie. Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.2463 secunde