Week-end la teatru. Ce spectacole sunt la Constanța

151
1
Week-end la teatru. Ce spectacole  sunt la Constanța - nuntaluifigaro-1422026837.jpg

Articole de la același autor

Teatrul de Stat îi așteaptă pe constănțeni la spectacol, în week-end. Sâmbătă, de la ora 19,00, se va juca piesa "Razna prin povești". Din distribuție fac parte actorii Adrian Dumitrescu, Ionuț Alexandru, Andrei Cantaragiu, Cosmin Mihale, Andu Axente, Ale-xandra Iacov, Mirela Pană, Cristina Oprean, Georgiana Baran, Ana Maria Ștefan, Alina Manțu, Paula Prodan, Florina Stănculeț și Turchiarn Nasurla. După cum reiese și din titlu, piesa pune în valoare poveștile lui Ion Creangă, cu umorul specific. Regia artistică este semnată de Nicolae Proghirc, scenografia de Sanda Mitache și muzica de Liviu Manolache.

Duminică, tot de la ora 19,00, se ridică cortina pentru "Nunta lui Figaro". Replici savuroase, răsturnări spectaculoase de situații, efecte comice, un ritm susținut al acțiunii, fantezie efervescentă și plăcerea jocului, toate se reunesc în regia lui Cristian Ioan, pe muzica Gabrielei Nicolaescu. Din distribuție fac parte Tani Ștefu, Bogdan Caragea, Luiza Sarivan, Luiza Martinescu Toma, Cristina Oprean, Lana Moscaliuc, Cosmin Mihale, Florentin Roman, Laura Crăciun, Ionuț Alexandru, Dan Cojocaru, Alexandru Iacov și Daniela Ivanciu.

Comentează știrea

Dan Gabriel
24 ianuarie 2015
Angajare

Editor articole pentru publicare anunturi. Aveti aptitudini de exprimare in scris? Va place sa studiati, sa va informati cu privire la diferite subiecte si sa realizati apoi o sinteza a acestora? Daca da, va asteptam sa deveniti colaborator! Cerinte : - bune abilitati de exprimare in scris; - cunoasterea mediu/avansata a limbii engleze reprezinta un avantaj, nu este obligatoriu; - capacitatea de organizare si sintetizare a informatiei; 1. Cream impreuna o lista de subiecte de abordat. 2. Trimiteti articolele pe email in format Word. 3. Primiti bani lunar pentru articolele publicate (in functie de volumul redactat) in baza unui contract de drepturi de autor. Avantajele colaborarii : 1. Dezvoltare profesionala: 2. Lucrati in timpul liber, de acasa, fara targeturi. Nu exista un numar de articole pe care il solicitam colaboratorilor nostri. Astfel, puteti sa scrieti in timpul liber, in functie de disponibilitate si inspiratie. 3. Promovare viitoare: Veti fi prezentati in lista de colaboratori iar, articolele dvs vor trimite cititorul catre pagina de prezentare, unde, la solicitarea dvs, vom publica datele de contact. Sunt si alte elemente de promovare pe care vi le vom prezenta la interviu. 4. Beneficii financiare Articolele dvs vor fi platite. Plata se face obiectiv, in functie de numarul de caractere. Despre valoarea unui articol, modalitatea de plata si implicatii juridice vom discuta ulterior, dupa ce ne veti trimite solicitarea de colaborare. Va rugam sa trimiteti solicitarea de colaborare sub forma unui email pe adresa: [email protected] In acest email trimiteti textul, "INFO" si o prezentare a / CV-ului d-voastra.

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Spectacole  la Harlequin
Marţi, 13 Ianuarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Concert de jazz cu Mădălina și Alex
Pagina a fost generata in 0.7288 secunde