Zilele porților deschise, la Școala "Dr. Constantin Angelescu"

122

Articole de la același autor

Începând de ieri, a debutat calendarul înscrierilor în clasa pregătitoare, toate unitățile de învățământ constănțene deschizându-și porțile pentru părinții interesați să cunoască baza materială și resursa umană a școlii unde vor învăța copiii lor.

Astăzi, a venit rândul Școlii Gimnaziale Nr. 11 "Dr. Constantin Angelescu" Constanța să se mândrească public cu dotările sale, în anul școlar viitor fiind prevăzute două clase pregătitoare.

Altădată Școala mixtă nr. 7, apoi Școala cu clasele I-VIII nr. 11 Constanța, este una dintre cele mai vechi școli din orașul Constanța, fiind înscrisă în tradiția învățământului dobrogean ca un model de școală.

La ora actuală, unitatea numără mai multe săli de clasă, laboratoare, cabinete, un laborator de informatică (Sistem AEL), o sală de sport, o bibiliotecă cu peste 7.500 de volume, teren de sport (fotbal/volei/baschet), un cabinet psihologic. De-a lungul anilor, menținând tradiția școlii, elevii au participat la diferite concursuri și olimpiade școlare, unde au obținut rezultate meritorii, chiar locuri fruntașe la olimpiadele faza pe județ și țară. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Luni, 29 Februarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Locul I pentru Școala nr. 11
Pagina a fost generata in 3.2498 secunde