Așa îți convingi angajatorul la interviu

103
Așa îți convingi angajatorul la interviu - 12novasaconvingiangajat-1384268855.jpg

Articole recomandate

În cadrul unui interviu, vi se cere în mod frecvent să prezentați trei calități esențiale, principalele atuuri, punctele forte pe care le aveți etc. Potrivit www.recrutam.ro, cel mai bine este să fiți pregătiți dinainte pentru acest tip de întrebare și să nu inventați pe loc răspunsul.

Pentru a vă ajuta să-l seduceți pe angajator, vă prezentăm 5 dintre calitățile cele mai apreciate în cadrul unui interviu de angajare.

Optimismul. În această perioadă de criză economică, este important să vedeți lucrurile cu optimism și să considerați că orice problemă are și o soluție. Astfel, dovediți că aveți o viziune constructivă și sunteți capabili de automotivare.

Adaptabilitatea. În majoritatea companiilor există frecvente schimbări de organizare și strategie. Capacitatea de a vă adapta și de a vedea orice schimbare ca o oportunitate interesantă pentru dez-voltarea profesională este o calitate apreciată de angajator.

Entuziasmul. Această calitate dovedește că doriți să vă lărgiți orizontul de cunoaștere și sunteți pregătiți pentru diverse activități în cadrul companiei, ceea ce își doresc și angajatorii care caută tineri, pentru a-i forma la locul de muncă.

Motivarea. Un candidat motivat este întotdeaua apreciat, mai ales că îi poate motiva și pe cei din echipa sa. Pentru a-l convinge pe angajator, trebuie să dovediți că vă place mult ceea ce faceți, dar mai ales ceea ce veți face în cadrul companiei.

Truc: Atitudinea și personalitatea cântăresc la fel de mult la interviu ca și experiența și competențele voastre!

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6134 secunde