Au început angajările pe litoral

478
Au început angajările pe litoral - camerista-1363879898.jpg
Hotelierii și administratorii unităților de alimentație publică de pe litoral au demarat pregătirile pentru sezonul estival 2013. Pentru minivacanța de 1 Mai și Paște se așteaptă la foarte mulți turiști așa că au început să facă angajări de personal. Se caută atât angajați pentru hoteluri, cât și pentru autoserviri, restaurante și baruri.

Potrivit centralizării realizate de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța, cele mai multe locuri sunt destinate cameristelor. Pe locurile următoare se află ofertele pentru ospătari, recepționeri, spălători de vase și bucătari. La mare căutare se află și ajutorii de ospătari.

Astfel, în prezent, oferta include 80 de posturi de cameristă hotel, 21 de posturi de recepționer hotel, 2 posturi de îngrijitor spații verzi și 13 posturi de spălătorese lenjerie. În premieră, sunt solicitări pentru funcția de guvernantă de hotel, fiind disponibile trei locuri.

În unitățile de alimentație publică se angajează un bucătar șef, opt barmani, patru bufetieri, șase șefi de sală de restaurant, 13 bucătari, 14 ospătari sau chelneri, 20 de ajutori de ospătari și 11 lucrători în bucătărie, adică spălători de vase mari.

Din păcate, multe dintre posturi sunt doar de sezon și nu rezolvă decât temporar problema șomajului în județul Constanța.

Bursa generală a locurilor de muncă, pe 19 aprilie 2013

Ca în fiecare primăvară, Agenția Națională pentru Ocuparea Forței de Muncă organizează Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment ce va avea loc vineri, 19 aprilie 2013.Acțiunea se va desfășura la nivelul Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă din Constanța și se așteaptă a mulți agenți economici să-și prezinte ofertele de angajări și cu prilejul bursei. Informații suplimentare puteți afla la A.J.O.F.M. Constanța, pe strada Lacului nr. 14, telefon 0241/481.537.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.7636 secunde