Bricostore face angajări la Constanța

957
Bricostore face angajări la Constanța - bricostore-1363880151.jpg
Grupul francez Bricostore care operează în România mai multe magazine de materiale de con-strucții, amenajări și grădinărit face recrutări în patru orașe. Bricostore angajează lucrători comerciali și casieri în București (complexul Orhideea și magazinul Pantelimon), Călărași, Drobeta Turnu-Severin și Constanța. Joburile sunt pe perioadă determinată sau nedeterminată, în funcție de locație.

Condițiile la angajare pentru posturile vacante în momentul de față sunt:

Lucrător comercial: minim studii medii finalizate; experiență profesională minim 6 luni în domeniul comercial constituie un avantaj; cunoștințe generale despre bricolaj; cunoștințe operare PC (Ms Office) la un nivel mediu; persoană sociabilă, responsabilă, corectă, cu spirit de echipă, rezistentă la stres.

Casier: minim studii medii finalizate; experiență profesională minim 6 luni în relaționarea cu clienții constituie un avantaj; experiență în operarea la casa de marcat; cunoștințe operare PC (Ms Office); persoană sociabilă, amabilă, responsabilă, corectă, cu spirit de echipă, rezistentă la stres. Bricostore mai caută și operatori dispecer pentru București. Vezi lista joburilor vacante pe eJobs.ro.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Vineri, 22 Martie 2013
Stire din Diverse : Au început angajările pe litoral
Pagina a fost generata in 1.0272 secunde