Bărbații sunt atrași de femeile care seamănă cu ei!

353
2
S-au realizat deja numeroase cercetări pentru a vedea care sunt trăsăturile ce fac ca o femeie să fie atrăgătoare. Majoritatea acestor studii s-au concentrat pe aspecte legate de nivelul de hormoni și de fertilitate, transmite Agerpres.


De această dată, cercetători de la Institutul pentru științe ale evoluției din Montpellier (ISEM) s-au ocupat de trăsături care nu prezentau un avantaj deosebit în privința selecției genetice, cum ar fi culoarea ochilor, grosimea buzelor sau a sprâncenelor, în încercarea de a evalua două ipoteze evolutive. 


Cercetătorii au cerut mai întâi unui număr de circa 100 de bărbați să aleagă din fotografii figuri de femei pe care le considerau atrăgătoare. Rezultatele, publicate miercuri în revista americană PLoS One, au arătat că bărbații aleg de preferință figuri cu care au în comun unele trăsături. Oamenii de știință au analizat apoi fotografii cu cupluri reale, care au cel puțin un copil, pentru a vedea dacă aceste preferințe genetice au vreo influență asupra alegerii partenerului, mai transmite sursa citată. 


Comentează știrea

geo
26 noiembrie 2012
gresit

Cu mama sa , cam asta cauta baiatul, analizati si spuneti-mi daca gresesc

Avocatul
10 decembrie 2012
Tepangiu

Cand faceti acte, evitati firma de avocatura Bese si asociatii, trage tepe la multa lume. Pt ca sunt avocati e greu sa-ti mai scoti paguba de la ei. Are sediul pe Mircea intr-un bloc langa Teatrul de Stat. ATENTIE la "Bese si asociatii. " Eu mi-am luat-o cu 500 €. De 3 ani incerc, dar se pare ca am pierdut banii astia. ATENTIE!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.5533 secunde