Studiu/ Nouă mese pe zi ne mențin mai sănătoși și mai slabi

238
Studiu/ Nouă mese pe zi ne mențin mai sănătoși și mai slabi - nouamese-1348652565.jpg

Articole de la același autor

Cercetătorii confirmă că a mânca câte puțin și des este un obicei mult mai sănătos decât a avea trei mese bogate pe zi. Medicii britanici au ajuns la concluzia că ideal ar fi ca fiecare dintre noi să mâncăm de nouă ori pe zi. Acest lucru poate duce la reducerea tensiunii arteriale și a colesterolului și chiar să mai pierdem din kilogramele în plus.

"Împărțirea hranei astfel încât să avem mai multe mese pe zi va avea mai multe beneficii asupra organismului nostru decât să mâncăm aceeași cantitate de alimente la un număr mai mic de mese", explică dr. Susan Jebb, directorul Unității de Cercetare în Nutriție a Consiliului de Cercetare Medicală.

În unul din cele mai recente studii, oamenii de știință de la Imperial College din Londra au comparat dietele a mai mult de 2.000 de oameni din Marea britanie, Japonia, China și Statele Unite ale Americii. Deși aveau același aport de calorii și alimente, jumătate din participanți mâncau de maximum cinci ori pe zi și restul de mai mult de șase ori pe zi. Rezultatele au arătat că primul grup avea o tensiune semnificativ mai ridicată, în comparație cu celălalt. De asemenea, erau mult mai grași.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4474 secunde