Bucătării vesele cu ajutorul finisajelor colorate

412
Bucătării vesele cu ajutorul finisajelor colorate - bucatariivesele-1375886091.jpg

Articole recomandate

Pentru cei ce iubesc culorile, bucătăriile pe care vi le propunem reprezintă alegerea perfectă. În plus, veți fi în tendințele anului 2013, când bucătăria devine din ce în ce mai mult o zonă de socializare, și nu doar o zonă de "lucru", de aceea combinațiile inedite de materiale și culori se pot "dezlănțui" în voie în bucătăria ta.

Vopseaua este cel mai accesibil finisaj. Puteți alege o culoare independentă de celelalte finisaje existente și o nuanță care să pună în valoare mobilierul. Dacă alegeți o culoare intensă - precum roz bombon, verde smarald sau albastru regal, aveți grijă să nu exagerați cu suprafața. Cel mai bine ar fi să alegeți doar un perete pe care să îl vopsiți. Pic-turile la nivelul pereților reprezintă o altă modalitate de a aduce bucurie în bucătăria voastră.

Modele florale, copaci, buburuze, motive geo-metrice, abstracte, practic orice idee aveți, aceasta poate fi pusă în practică cu ajutorul unui artist talentat.

Plăcile de faianță sunt cel mai des întâlnite într-o bucătărie. Ele sunt rezistente la umiditate și protejează pereții de accidentele casnice. De exemplu, în cazul peretelui din spatele blatului de lucru pot fi abordate culori "puternice" în special dacă mobilierul de bucătărie este alb.

Mozaicul este poate cel mai sofisticat finisaj, dar și rezultatul amenajării este pe măsură. Un model complex, pe unul dintre pereți, este îndeajuns pentru a obține un decor inedit în bucătărie deoarece întreaga atenție se va îndrepta către el.

De asemenea, există un model de tapet special, rezistent la atmosfera umedă din bucătărie, la care puteți apela pentru decorarea pereților. Recomandarea noastră este, ca în cazul peretelui din dreptul aragazului și chiuvetei, să alegeți un alt finisaj, mult mai rezistent. (sursa:www.casamea.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 08 August 2013
Stire din Diverse : Decor interior de vară
Vineri, 02 August 2013
Stire din Diverse : Cum cureți cabina de duș
Pagina a fost generata in 1.7285 secunde