Amenajează-ți un living în grădină

246
Amenajează-ți un living în grădină - livingingradina-1374602545.jpg

Articole recomandate

Cine spune că doar interiorul unei locuințe ne poate oferi confort maxim? Tendințele actuale demonstrează că ne putem bucura de tot confortul chiar și afară. Tot ce trebuie să facem este să ne amenajăm un living exterior, în care să ne relaxăm pe tot parcursul sezonului cald.

Ideea, agreată foarte mult în afară, a început, mai nou, să fie pusă în practică și pe la noi. Cum îți poți crea o astfel de zonă și de ce anume ai nevoie în acest sens, vei descoperi imediat.

În primul rând îți trebuie un mobilier de tip in-out, adică pe care să-l poți folosi atât la interior, în sezonul rece, cât și la exterior, pe timpul verii.

De exemplu, poți alege un set simplu, compus din masă și scaune, șezlonguri sau o canapea relaxantă, prevăzută cu multe perne. Ce trebuie să reții însă este că acestea trebuie să fie rezistente la condițiile de afară, adică la ploaie, vânt sau soare arzător.

Apoi ai nevoie de un ansamblu gen bibliotecă, în care să-ți etalezi cele mai frumoase exemplare de plante, flori, accesorii și decorațiuni de grădină.

De asemenea, dintr-un living nu poate lipsi covorul. În acest caz, e musai să fie moale, des, verde închis și... tuns la timp! 

Bonus: primești cer albastru, soare blând, triluri de păsărele și miresme amețitoare de iarbă și flori.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Iulie 2013
Stire din Diverse : Aer mediteranean în grădină
Pagina a fost generata in 2.3704 secunde