Canapelele, potrivite pentru fiecare încăpere

607
Canapelele, potrivite  pentru fiecare încăpere - canapele-1374147963.jpg

Articole recomandate

Canapelele reprezintă tipul de mobilier care poate fi folosit cu succes pentru aproape orice încăpere. De la dormitor și până la birou, canapelele își pot dovedi utilitatea în orice moment al zilei. Extensibile sau fixe, acestea asigură confortul tău, al familiei, al invitaților sau al partenerilor tăi de afaceri. Ușor de adaptat, canapelele reprezintă mobilierul versatil, potrivit oricărui tip de spațiu.

Dormitorul, mai încăpător cu ajutorul canapelelor

Canapele în dormitor? Desigur, ai putea crede că patul matrimonial este singurul potrivit în camera de dormit. Însă, atunci când ai un apartament mic, lipsa spațiului poate fi o problemă. În cazul în care amplasezi o canapea în dormitor, spațiul va putea fi economisit, dar vei avea și suficient spațiu pentru somnul de noapte. În acest caz, canapelele extensibile sunt ideale, deoarece pot fi cu ușurință transformate din "locul de stat" în "locul de dormit" confortabil și odihnitor.

Living-ul, extins sau restrâns, în funcție de mobilier

Canapelele extensibile sau fixe? În general, diferența de preț nu este foarte mare, astfel că e mai bine să fii prevăzătoare și să achizițio-nezi canapele extensibile și pentru camera de zi. O astfel de canapea se strânge ușor pentru a lăsa un spațiu liber suficient în camera de zi, dar poate fi extinsă atunci când musafirii tăi rămân peste noapte.

Holul, locul pentru șuetă și relaxare

Holul nu are caracteristicile unui spațiu de relaxare, ci e, mai degrabă, zona de tranzit. Totuși, dacă holul este de mari dimensiuni și o cameră în plus ar fi utilă, plasează și acolo canapele cărora cu siguranță le vei găsi o utilitate. În funcție de numărul de camere pe care le are casa ta și de nevoia ta de spațiu, holul poate deveni nu doar zona de tranzit, ci spațiu de primire a musafirilor sau zona de lucru. O măsuță și o vază cu flori ar putea completa în mod plăcut spațiul pentru a-l face potrivit de șuetă.

(sursa:www.woman2woman.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Iulie 2013
Stire din Diverse : Decor în stil Indian
Vineri, 05 Iulie 2013
Stire din Diverse : Cum îngrijim plantele vara
Pagina a fost generata in 1.6301 secunde