Vrei o schimbare în living? Iată ce trebuie să faci

581
Vrei o schimbare în living? Iată ce trebuie să faci - linving-1373543691.jpg

Articole recomandate

Atunci când îți dorești să schimbi aspectul livingului sau al oricărei alte încăperi, poți începe cu corpurile de iluminat. Chiar dacă, de multe ori, nu realizăm, acestea au capacitatea de a-i conferi spațiului respec-tiv o imagine nouă.

Optează pentru o lampă de tavan supradimensionată, de tip candelabru ori pentru una cu abajurul din material textil, sau pentru mai multe corpuri cu forme diferite ori identice, dar pe care să le amplasezi la înălțimi diferite.

Draperii și perdele. Un alt element la care poți apela pentru a redecora livingul îl constituie draperiile. Tendințele actuale permit alegerea oricărui motiv decorativ: dungi, motive florale, geometrice sau abstracte. În ceea ce privește culorile, poți adopta combinația ton-sur-ton (adică să folosești în cameră mai multe tonuri ale aceleiași culori) sau poți alege niște draperii într-o culoare contrastantă cu cele din living.

Perne decorative. Nu uita de pernele decorative. Acestea reprezintă cea mai simplă metodă de a schimba aspectul unei încăperi, cu puțini bani. Combină diferite materiale, imprimeuri și texturi și optează pentru culori vesele. Pentru a anima cât mai mult livingul, achiziționează perne de dimensiuni și forme diferite. Nu este o regulă ca pernele decorative să fie realizate din același material ca cel al draperiilor; ai în vedere, însă, să nu încarci prea mult încăperea.

Tablouri. Dacă ai un perete gol, atunci îți recomandăm să îl decorezi cu tablouri. În prezent, nu mai sunt în tendințe cele pictate, ci acelea cu diferite mesaje sau imagini abstracte, printate. Alege mai multe tablouri, de forme și dimensiuni diferite, pe care să le amplasezi arbitrar sau, în cazul în care îți dorești ca acestea să fie la fel, grupează-le în număr de trei. De asemenea, stickerele decorative și tapetul sunt alte elemente la care poți apela pentru a reamenaja o încăpere. Tapetul îl poți aplica pe un perete sau doar pe o porțiune din acesta.

Fotoliu. Pentru a nu schimba toată mobila din living, achiziționează un fotoliu sau un taburet nou, într-o culoare contrastantă cu cea a canapelei și a fotoliilor vechi și într-o formă deosebită, astfel încât acesta să devină punctul focal al încăperii. Dacă bugetul nu îți permite, atunci retapisează un fotoliu mai vechi, cu un material cu un imprimeu vesel.

(Sursa: www.garbo.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 17 Ianuarie 2013
Stire din Diverse : Idei pentru decorarea livingului
Pagina a fost generata in 1.9077 secunde