Lenjeria de pat - un element ce întregește decorul camerei

161
Lenjeria de pat - un element ce întregește decorul camerei - lenjeriadepat-1374602582.jpg

Articole recomandate

Decorul unei încăperi este dictat fără îndoială de piesele principale de mobilier. Modelul, culoarea și materialele din care acestea sunt făcute, impune un anumit stil de design încăperii. Sunt însă și obiecte mai mărunte, de care nu te poți lipsi, care contribuie la conturarea decorului.

În dormitor, patul este piesa care ocupă cel mai mult spațiu, iar decorul este ales în funcție de acesta. Dar, unul dintre cele mai importante elemente de decor din încăpere este chiar lenjeria de pat. În afară de faptul că are o contribuție importantă la aspectul camerei, aceasta face patul mai moale și mai mătăsos, oferind astfel un somn odihnitor.

Pentru a fi siguri că veți alege cele mai bune produse pentru dormitorul vostru, trebuie să țineți cont de câteva aspecte. Materialul din care lenjeriile de pat sunt făcute, face de cele mai multe ori diferența, la preț, dar și la confortul oferit de acestea.

O lenjerie bună are densitatea fibrelor ridicată, iar tipul fibrei exprimă calitatea materialului din care este făcută. Bumbacul și mătasea sunt cele mai indicate materiale, sunt plăcute la atingere, se comportă foarte bine la spălare, și ajută la relaxare și la instalarea unei stări de bine. Culoarea este de asemenea importantă, de această dată din punct de vedere estetic.

Aceasta trebuie să facă parte din aceeași paletă cromatică din care fac parte și restul elementelor din încăpere. Trebuie să țineți cont și de stilul de amenajare. Pentru un decor mo-dern alegeți un model cu forme geometrice sau cu personaje comice din benzile desenate, dacă este vorba despre camera unui copil, iar pentru un stil șic, o lenjerie de pat cu imprimeuri florale în tonuri pastel.

Înainte să achiziționați lenjeria de pat asigurați-vă că dimensiunea este cea potrivită. Cearceaful trebuie să fie suficient de mare pentru a acoperi salteaua și părțile laterale ale patului.

(sursa:www.incasa.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Iulie 2013
Stire din Diverse : Aer mediteranean în grădină
Pagina a fost generata in 1.7851 secunde