Albastru în grădină. Ce alegem?

189
Albastru în grădină. Ce alegem? - albastruingradina-1373543889.jpg

Articole recomandate

Florile albastre sunt perfecte pentru o grădină relaxantă. Iată ce alegem:

Hortensia - cu o floare mare, impunătoare, îți taie respirația cu frumusețea ei. Creșteți aciditatea solului în care este cultivată pentru a avea accentele bleu ale acestei flori. Nu lăsați floarea fără suficientă apă. Pot crește destul de înalte în funcție de soi. Florile albastre arată extraordinar dacă se combină cu soiuri albe de hortensie.

Clopoțeii - Sunt foarte multe specii de clopoței, dar specia Rozanne este una din cele mai frumoase. Aceasta specie extraordinară înflorește din iunie până în sezonul rece, cu inflorescențe albastre delicate. Se cultivă în sol scăldat în razele soarelui sau parțial umbros și bine udat. Deoarece înflorește la începutul verii, combinați decorul cu zambile roz, brândușe albastre și narcise albe.

Ochiul-Boului - Înflorește în orice grădină, într-o gamă variată de culori: albastru, purpuriu, roz, alb sau roșu. Solul trebuie să fie scăldat în razele soarelui și bine udat. Se combină perfect în decor cu sânzienele de grădină sau crizantemele.

Salvia - Varietățile de salvie au devenit campionii grădinii datorită rezistenței lor fantastice la căldură și condiții secetoase. Solul trebuie să fie bine udat și scăldat în razele soarelui.

(Sursa: www.edecor.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 10 Iulie 2013
Stire din Diverse : Decor în stil Indian
Vineri, 05 Iulie 2013
Stire din Diverse : Cum îngrijim plantele vara
Vineri, 05 Iulie 2013
Stire din Diverse : Hrana, direct din grădină
Pagina a fost generata in 1.9253 secunde