Ce observă bărbații prima dată la femei

266
1
Ce observă bărbații prima dată la femei - ceobservabarbatii-1379430601.jpg

Articole recomandate

Conform unui sondaj publicat de Daily Mail, bărbații se uită în primul rând la ochii unei femei și nu la sânii și posteriorul ei, așa cum am crezut până acum. De aceea, ar trebui să acordăm mai multă atenție privirii și a modului în care ne transpunem sentimentele. 

Pe locul al doilea ca zonă de interes a corpului femeii, este, surpriză și de această dată... zâmbetul. Dantura perfectă, un ruj rezistent și relaxarea sunt ingredientele ideale ale unui surâs atrăgător. Deci data viitoare nu mai studia cum se așează fusta pe fund, ci dacă ți-ai pătat dinții cu ruj, înainte să ieși din casă. 

Abia pe locul al treilea al zonelor de interes se regăsesc sânii. Chiar dacă nu ești foarte dotată, așa cum ai impresia că își doresc bărbații, poți trișa cu un sutien cu push-up sau cu o atitudine potrivită. Selena Gomez, Jennifer Aniston, Miranda Kerr, Eva Longoria, Taylor Swift, Kristen Stewart sunt considerate divele momentului și nu au deloc complexe legate de mărimea bustului. Ba chiar sunt frumoase exact așa cum sunt! Urmează mai apoi, în această ordine: părul, greutatea (kilogramele), picioarele, fesele, talia și pielea. Ce nu am putut afla, totuși, din acest sondaj este cât de sinceri au fost respondenții. Oare au răspuns după cum vrem noi să auzim sau au răspuns sincer? 

(Sursa: www.cosmopolitan.ro) 

Comentează știrea

admirator
18 septembrie 2013
aha!

pai de ce scrieti prostioare?

Articole pe aceeași temă

Luni, 08 Iulie 2013
Stire din Diverse : De ce dispare dorința femeii
Pagina a fost generata in 1.8479 secunde