Ce să mănânci pentru a avea o dantură albă

411
Ce să mănânci pentru a avea o dantură albă - 20iancemanancidantura-1390239984.jpg

Articole recomandate

Dantura ta pare îngălbenită? Asta înseamnă că ori ești fumătoare, ori consumi multă cafea, ori alimente foarte colorate. Pentru dinți albi și strălucitori poți folosi, potrivit Click Lifestyle, pe lângă pasta de dinți cu efect de albire, și unele alimente. 


Mănâncă mere și căpșuni
Căpșunele și merele sunt fructe pe care ar trebui să le consumi cu încredere ori de câte ori ai ocazia. Este recomandat ca, după fiecare masă, dacă nu te poți spăla pe dinți, să consumi un măr ca desert. Mărul curăță dantura și o albește, înlăturând petele galbene. 


Spală-te cu oțet de mere 
După ce te-ai spălat pe dinți cu pastă cu efect de albire, înmoaie periuța în oțet de mere și freacă ușor dinții. Oțetul de mere are proprietăți antibacteriene, dar înlătură cu succes și petele de tutun, cafea, vin roșu. 


Folosește lămâie
Clătește gura după fiecare periaj cu apă în care ai stors o lămâie. Poți freca dinții și cu coajă de lămâie. Atenție însă! Lămâia este acidă și, dacă o vei folosi frecvent, îți vei deteriora smalțul dinților. 


Nu uita nici de coaja de portocală
Coaja de portocală nu are aciditatea unei lămâi, așa că este un remediu de luat în seamă atunci când vine vorba despre dinți îngălbeniți de la tutun sau cafea. Curăță dinții cu o bucată de coajă de portocală și vei vedea că, în timp, dantura ta va deveni mai albă și mai strălucitoare. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 05 Decembrie 2012
Stire din Cetățenești : De ce se erodează dinții?
Pagina a fost generata in 1.6587 secunde