Cele mai ieftine destinații de vacanță din lume

1010
Cele mai ieftine destinații de vacanță din lume - republicadominicana-1362145675.jpg
Toata lumea visează la o vacanță bună și ieftină, dar nu mulți își permit să meargă la mare sau să viziteze orașe faimoase. Cu toate acestea, există sute de destinații turistice ieftine. Problema cea mai importantă pentru mulți turiști este transportul, pentru că, uneori, pentru a ajunge la dorita destinație "ieftină" trebuie să scoți o sumă frumușică pentru zbor.

Smashingtops.com a realizat o listă cu cele mai ieftine zone de vacanță și odihnă, excluzând, evident, transportul până acolo. 


1. Republica Dominicană: este o țară situată în partea de est a insulei Haiti, oferă plaje superbe, apă cristalină, produse alimentare ieftine, precum și cazare la prețuri accesibile. Aceasta atrage în Republica Dominicană mulți turiști, care visează să se bucure de frumoasa insulă tropicală, iar cea mai mare parte a turiștilor vin aici din Statele Unite și America Latină.
2. Egipt: atrage turiști nu numai prin frumusețea de la Marea Roșie și monumentele antice de artă și arhitectură, dar, de asemenea, prin prețurile mici. În ciuda faptului că Egiptul este considerat unul dintre cele mai exotice colțuri ale lumii, prețurile de aici nu sunt deloc mari, ci dimpotrivă, chiar subevaluate. De obicei, turiștii vizitează Cairo, dar dacă mergeți la Luxor, unde ai ce vedea, puteți economisi și mai mult în vacanță. Doar trebuie să alegeți corect sezonul.

3. Venezuela: un stat în nordul Americii de Sud, pe malul Mării Caraibelor. Nu departe de țărm se află insula Margarita - în trecutul recent o destinație turistică foarte populară, deși astăzi fluxul de turiști a scăzut semnificativ din diverse motive, inclusiv din cauza creșterii criminalității.

4. Argentina: aici puteți găsi odihnă pentru toate gusturile și bugetele. Numărul de turiști care sosesc în Argentina este în creștere în fiecare an. Din Europa vin aici, mai ales, spanioli și italieni.

5. Turcia: Mulți cred că Turcia este țara care trebuie vizitată cel puțin o dată în viață. Spălată de apele a trei mări, Turcia este renumită pentru cultura sa plină de contraste. Aceasta este singura țară în care puteți vedea atât caracteristici ale Europei cât și a Asiei.

6. Croația: o mică țară europeană, situată pe coasta Mării Adriatice, cu multe insule frumoase. Cea mai dezvoltată din punct de vedere turistic este regiunea Istria - o peninsulă din partea de nord, unde puteți găsi multe monumente istorice din epoca romană și Evul Mediu.

7. Maroc: Poate părea că Marocul nu este o destinație turistică ieftină. Dacă veți planifica în prealabil cu atenție o excursie, puteți face o călătorie de neuitat, care nu va fi prea scumpă. Masa, cazarea, suvenirurile - toate sunt relativ ieftine.

8. Albania: Deoarece situația politică din țară este problematică, turiștii sunt ademeniți cu prețuri atractive. Și ai ce vedea: monumente istorice frumoase, orașe de coastă, ruine antice romane etc.

9. Ungaria: Capitala Budapesta este un oraș foarte romantic, plin de turiști, care vin aici din toată lumea. Orașul este renumit pentru prețurile mici, dar, de asemenea, clădirile frumoase și neobișnuite, monumente istorice, produse alimentare delicioase. (sursa:www.viza.md)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 23 Februarie 2013
Stire din Diverse : Zece curiozități despre Finlanda
Sâmbătă, 23 Februarie 2013
Stire din Diverse : S-a întâmplat într-un muzeu din Viena
Sâmbătă, 23 Februarie 2013
Stire din Diverse : O noapte în "Calul Troian"
Pagina a fost generata in 0.3718 secunde