Creează portițe rafinamentului în bucătăria ta

197
Creează portițe rafinamentului în bucătăria ta - rafinamentbucat-1415209519.jpg

Articole recomandate

Chiar dacă tot ceea ce faci este să adaugi un strat de vopsea, un nou sistem de iluminat și-ți alegi cu atenție detaliile decorative, bucătăria ta va începe să semene cu cea mult visată. Potrivit Casă și grădină.ro, nu este nevoie să ajungi la fundul buzunarelor pentru a crea portițe rafinamentului în bucătăria ta:


Jaluzele romane
Dacă-ți acoperi geamurile cu jaluzele romane vei da bucătăriei tale un aspect bine pus la punct. Optează pentru o culoarea și un tipar care se potrivesc cu dulapul și peretele tău, sau rămâi la cele din pânză naturală, care se potrivesc cu orice.


Artă topiară
Câteva topiare - plante în forme decorative - lângă chiuvetă oferă un aspect desăvârșit. Folosește o găleată clasică pentru șampanie pe post de vază sau învelește o vază normală într-o pânză groasă de sac și leagă cu o frânghie de catifea. Dacă bucătăria ta are parte de suficientă lumină naturală, cumpără-ți, cu orice preț, plante naturale. 


Lampa suspendată
Să-ți schimbi banala lustră cu ceva mai stilat este ușor - iar noua ta lampă suspendată poate deveni piesa de rezistență. Nu-ți fie teamă să cumperi una mare, chiar dacă ai o bucătărie mică; o lampă suspendată de mărime generoasă arată superb, nu copleșitor.


Culorile dulapurilor 
Chiar dacă-ți vopsești dulapurile de bucătărie folosind o nuanță a lemnului, o culoare bogată este de efect, costă mai puțin și schimbă aspectul bucătăriei. Încearcă o culoare saturată, precum verde-albastru, un gri sau ardezie pentru dulapurile de jos. 


Vopsea pentru pereți
Dacă nu vrei să-ți revopsești dulapurile, o altă modalitatea de a aduce puțină culoare în decor este să-ți vopsești pereții. Cu toate instalațiile și dulapurile, spațiul peretelui este unul limitat, ceea ce înseamnă că nu este ușor de vopsit. Încearcă un albastru fumuriu, o combinație de gri cu bej, sau o culoarea mocha caldă.


Scaune moderne
Există multe opțiuni atunci când vorbim despre scaune de bucătărie și nu există niciun motiv pentru care a-i rămâne la cele banale, decât dacă așa îți dorești neapărat. Încearcă scaune "Bistro" din lemn sculptat. Dacă ai o masă lungă, fixarea unui rând de lămpi suspendate deasupra acesteia este un mod bun de a aduce spațiul în centrul atenției. Lămpile suspendate din sticlă sunt elegante și maximalizează cantitatea de lumina emisă. 


Dulapuri cu uși din sticlă
Reînnoiește-ți dulapurile de bucătărie prin schimbarea ușilor cu unele de sticlă. Costă mai puțin decât să schimbi întregul dulap și schimbă complet aspectul bucătăriei, cât și sentimentul pe care-l insuflă. Amintește-ți, orice se află în dulapul cu uși de sticlă va fi permanent vizibil, așa că alege să schimbi doar ușile câtorva dulapuri și ai grijă să păstrezi curățenia interioară a acestora. 


Un covor
Dacă ți-a fost frică să pui un covor în bucătăria din cauza petelor, încearcă un covor de interior/exterior. Aceste covoare vin în culori și tipare frumoase și nimeni nu trebuie să știe despre puterea lor de a ascunde petele. Dacă nu îți este frică de pete, poți pune un covor oriental. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 22 Octombrie 2014
Stire din Diverse : Din secretele bucătarilor profesioniști
Joi, 28 August 2014
Stire din Diverse : Din secretele gemului de prune
Miercuri, 13 August 2014
Stire din Diverse : Aluat fraged cu ou
Miercuri, 24 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Trucuri în bucătărie
Joi, 18 Septembrie 2014
Stire din Cetățenești : Trucuri în bucătărie
Pagina a fost generata in 4.9972 secunde