Cum reacționezi la crizele lui de gelozie?

94
Iubitul tău este gelos fără un motiv aparent, iar tu încerci să îl liniștești în speranța că o să îi treacă? Greșit. Iată care sunt cele mai bune strategii pentru a evita o criză de gelozie:


Află motivul

În viziunea ta nu ai făcut nimic care să îl deranjeze, dar se pare că ceva, totuși, nu e pe gustul lui. Analizează-ți comportamentul din ultima vreme. Ceva, oricât de inocent ți s-a părut ție, a cauzat criza lui de gelozie.


Concentrează-te pe soluție

Dacă vă pierdeți vremea cu explicații și discuții în contradictoriu în legătură cu cine are dreptate, nu ajungeți nicăieri. Întreabă-l ce poți face să treacă peste insecuritatea lui și faceți o schimbare ca astfel de episoade de gelozie să nu se mai repete.


Nu te plânge prietenelor

Dacă îți suni prietenele să te plângi în legătură cu comportamentul lui nu vei face decât să înrăutățești situația. Îl vei pune într-o lumină proastă în fața prietenilor și va părea ridicol, ceea ce îl va afecta și mai tare. Astfel de situații se rezolvă în intimitate.


Acordă-i mai multă atenție

Este posibil ca iubitul tău să se fi simțit neglijat în ultima vreme din cauză că tu ai acordat mai multă atenție celor din jur. Au și prietenii rolul lor, însă nu e bine să îți neglijezi iubitul dacă nu vrei să ai parte de crize de gelozie.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 16 Aprilie 2013
Stire din Diverse : Sexul pe zile, mai eficient
Pagina a fost generata in 0.1875 secunde