Cum să nu-ți dai bugetul peste cap de sărbători

104
Cum să nu-ți dai bugetul peste cap de sărbători - 18deccumfaciecon-1387383637.jpg

Articole recomandate

Ca să nu-ți dai bugetul peste cap de sărbători, Unica.ro te ajută cum să faci economii la cumpărături.

Ai nevoie de un plan. Mulți oameni fac greșeala să nu își sta-bilească sumele dinainte și ajung să cheltuiască mai mult decât și-ar fi dorit. În plus, astfel nu te vei lăsa păcălită atât de ușor de promoțiile vânzătorilor, care spun că sunt cele mai bune de pe piață, orice-ar fi.

Dacă nu ai făcut cumpărăturile devreme, fă-le târziu! Cel mai bun moment să faci cumpărături de Crăciun este cu ceva timp înainte să înceapă toată nebunia, pentru că atunci încep să se scumpească toate. Poate nu foarte mult, însă adunat, vei simți sumele cum îți pără-sesc portofelul. În plus, la început găsești absolut orice ai căuta. Dacă nu ai reușit, încearcă să faci cumpărăturile cât mai aproape de Crăciun. Și în acel moment poți evita aglomerația și ai ocazia să prinzi și ceva reduceri la ultimele produse.

Fă cumpărături online. Cu siguranță există site-uri care conțin aceleași produse, dar la prețuri diferite. Vânează-le pe cele mai bune și vânează și voucherele cu reduceri. Mai mult, sunt unele website-uri de cumpărături care oferă reduceri, dacă procedezi astfel: intră pe site, alege produsele și plasează-le în coșul de cumpărături, însă nu finaliza comanda. Așteaptă până la 48 de ore și vezi dacă primești vreo reducere, ca să te incite la finalizarea co-menzii. Nu toate site-urile procedează astfel, însă poți avea noroc.

Pentru anul viitor: strânge bani de Crăciun dinainte! Începe să strângi încă din ianuarie: pune deoparte lunar o sumă stabilită, de care să nu te atingi până la Crăciun. Nu trebuie să fie mare, pentru că banii se strâng în timp. Astfel, vei avea sigur măcar o parte din banii pentru cadouri.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Diverse : Cum aranjați masa festivă de Crăciun
Miercuri, 18 Decembrie 2013
Stire din Cetățenești : Idei de cadouri originale pentru părinți
Marţi, 17 Decembrie 2013
Stire din Social : O, brad frumos și scump!
Pagina a fost generata in 1.4683 secunde