Cum să te bronzezi... în casă

117
Cum să te bronzezi... în casă - cumsatebronzezi-1372251459.jpg

Articole recomandate

Bronzul este la modă vara, toată lumea știe! Persoanele care se tem de efectele nocive ale soarelui, au o altă soluție: bronzul artificial, cu produse destinate exclusiv acestui procedeu. Iată pașii necesari bronzării "de apartament". Respectă-i și vei obține un bronz despre care nici tu nu vei crede că este... fals!

Exfolierea pe uscat. Folosește o mănușă aspră, perie de baie sau lufa, înainte de a le uda, pentru a îndepărta pielea uscată. Execută mișcări circulare, în special în zonele cu piele mai groasă, unde autobronzantul tinde să lase pete - coate, genunchi, călcâie.

Relaxare subacvatică. Stai un sfert de oră cufundată în apă călduță și spumant sau ulei de duș, pentru ca pielea să se înmoaie, dar nu sta chiar foarte mult (nu e cazul să ajungi să ți se încrețească pie-lea!).

Scrub-ul umed. Dacă în prima etapă ai scăpat de stratul superficial de piele uscată, acum vorbim de o exfoliere de "finisare"; alege un produs cu particule dure pentru a scăpa de ultimele rămășițe de celule moarte ce obturează pielea sănătoasă (acum e momentul să folosești și lama de ras, dacă e cazul). Clătește-te apoi cu apă cât mai rece, pentru a închide porii!

Hidratarea pe apă. Nu-ți șterge pielea după clătire; hidrateaz-o bine cu ulei sau lapte de corp (apa se va scurge în timp ce-ți întinzi uleiul pe corp, și tot ce va trebui să mai faci este să-ți tapotezi ușor pielea cu un prosop pentru a te usca mai repede).

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.6758 secunde