Semne că i-a plăcut partida de sex cu tine

1132
1
Semne că i-a plăcut partida de sex cu tine - semnecaiaplacut-1372251284.jpg

Articole recomandate

Fiecare persoană are anumite temeri, inclusiv atunci când vine vorba despre sex. Te gândești că poate nu arăți atât de bine pe cât și-ar dori el? Stai liniștită, și bărbații au o mulțime de temeri atât la prima partidă de sex cu noua iubită, cât și pe parcursul unei relații lungi. Ești curioasă să știi dacă partenerul tău a fost mulțumit de partida de amor? Iată câteva semne care îi trădează satisfacția:

1. Te sună a doua zi. Telefonul de a doua zi este un prim semn că partenerul tău de amor a avut parte de o experiență intimă satisfăcătoare alături de tine. Acest semn clar este valabil pentru prima noapte de amor comună, mai pe la începutul relației, când amândoi vă descoperiți și încercați să vă dați seama dacă vă simțiți bine unul în compania celuilalt sau încă mai aveți de lucrat la acest capitol.

2. Îți cere să repetați un moment anume. Când unei persoane îi place un anumit lucru, și-ar dori să aibă parte de el iar și iar. Aceeași idee este valabilă și în cazul sexului. Îți poți da seama că i-a plăcut partida de amor, dacă în zilele următoare îți cere să repeți un gest erotic pe care l-ai făcut. Este clar că i-a plăcut și că nu ar refuza dacă i-ai mai oferi o dată șansa de a experimenta gestul sau mișcarea respectivă.

3. Te-ai implicat activ în acțiune. De cele multe ori, bărbații vor să știe că dețin controlul și că totul se întâmplă atunci când vor, cum vor. Însă aceasta nu este o regulă. Mulți bărbați adoră să fie dominați de partenerele lor și le place să le vadă că se implică activ în tot actul sexual. Prin urmare, dacă îndrăznești să preiei controlul în pat și să-ți domini partenerul, poți fi sigură că la final se va declara satisfăcut de partida de amor. Desigur, nu este cazul să exagerezi sau să încerci lucruri noi, fără să-ți anunți partenerul cu privire la intențiile tale, altfel s-ar putea să ai parte de un revers al medaliei.

Comentează știrea

placere.ro
27 iunie 2013
placere.ro

gaseste-ti parteneri pe placere.ro

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 3.2513 secunde