De ce preferă bărbații femeile cu forme voluptoase?

1000
De ce preferă bărbații  femeile cu forme voluptoase? - femeicuforme-1372598542.jpg

Articole recomandate

Este suficient să cumperi o revistă despre vedete, pentru a-ți da seama cât de mult se promovează ideea ca femeia filiformă este cea mai sexy. Cu toate că dietele pentru slăbit sunt la mare modă, ar trebui să știi că bărbații obișnuiți preferă femeile voluptoase, cu forme bine definite.

Sunt considerate mai bune la pat. Unul dintre motivele pentru care bărbații preferă în continuare femeile cu forme este acela că le consideră mai bune la pat. Pentru ei este mai plăcut să atingă un posterior bombat și ferm decât numere un set de coaste. De asemenea, ei preferă sânii naturali ai unei femei, decât cei siliconați. Naturalețea câștigă întotdeauna în fața artificialului, chiar dacă unii se încăpățânează să creadă altceva.

Emană mai mult optimism. Bărbații adoră femeile care au o atitudine optimistă și sunt mereu fericite, tocmai de aceea sunt atrași de doamnele și domnișoarele care au forme voluptoase. Undeva în adâncul minții bărba-ților, ei cred că femeile cu forme sunt o companie mult mai plăcută, atât pe termen scurt, cât și pe termen lung.

Conform unui studiu realizat de Colegiul Gwinnett din Georgia, formele voluptoase ale femeilor pot avea un efect similar dependenței de droguri, deoarece în ambele situații este stimulată aceeași zonă din creierul bărba-ților, dar desigur, această idee nu poate fi generalizată.

Sunt mai fertile. Când se gândesc să se implice într-o relație de lungă durată și să întemeieze o familie, bărbații sunt aproape întotdeauna tentați să aleagă partenere cu forme bine definite. Motivul este unul simplu și a fost confirmat de specialiștii de la Universitatea California: femeile cu forme voluptoase sunt mai fertile, nasc copii mai inteligenți și au potențial mai mare de a fi mame bune.

Conform specialiștilor, femeile cu forme voluptoase vor reveni încet, încet în tendințe. La Hollywood, vedetele cu forme sunt foarte apreciate pentru felul în care arată și pentru încrederea pe care o emană.

(Sursa: www.eva.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Stire din Diverse : Sexul devine mai bun odată cu vârsta
Pagina a fost generata in 1.5698 secunde