Sexul devine mai bun odată cu vârsta

447
Sexul devine mai bun odată cu vârsta - sexulodatacuvarsta-1372419621.jpg

Articole recomandate

Femeile devin mai mulțumite de viața lor sexuală după ce împlinesc vârsta de 40 de ani, conform ultimelor studii.

Iată care sunt motivele pentru care sexul după 40 de ani este mai satisfăcător:

Femeile de peste 40 de ani sunt mai încrezătoare. În mod ironic, cele mai nesigure sunt femeile tinere care nu se confruntă cu ridurile sau celulita. Pe măsură ce înaintează în vârstă, femeile se simt mai bine în propria piele. În plus, femeile mature știu clar ce doresc în dormitor și nu le este rușine să ceară, ceea ce duce la o îmbunătățire a funcțiilor și a performanțelor sexuale.

Experiența își spune cuvântul. Femeile aflate la a doua tinerețe își cunosc foarte bine corpul și știu ce le place și ce nu. Cuplurile au deja o experiență solidă în pat, au trecut peste inhibiții și timiditate știind exact ce-și dorește celălalt.

Stabilitatea financiară. Nu mai există grija ratelor la bănci, copiii sunt independenți, așa că pot folosi resursele financiare pentru a călători sau pentru a încerca distracții de care nu s-au bucurat în tinerețe.

Crește dorința. Experții vorbesc de o scădere a apetitului sexual o dată cu schimbările hormonale asociate menopauzei, însă nu este neapărat o regulă în acest sens. Mai mult, întreruperea anticoncepționalelor ar putea chiar să revigoreze dorința sexuală a femeilor. În orice caz, medicii le pot prescrie și terapii hormonale de substituție cu testosteron, care sporesc apetitul sexual, fără a dăuna sănătății femeilor (terapiile cu estrogen au fost asociate cu risc mare de infarct miocardic).

(Sursa. www.doctorulzilei.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Stire din Diverse : Surpriză! Plictiseala face bine
Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Stire din Diverse : Cum ne colorăm unghiile vara aceasta
Pagina a fost generata in 1.9012 secunde