Greșeli tipic masculine, la prima întâlnire

137
Greșeli tipic masculine, la prima întâlnire - primaintalnire-1372419691.jpg

Articole recomandate

Femeile sunt mult mai pretențioase decât bărbații în ceea ce privește prima întâlnire. Iată care sunt cele mai mari greșeli pe care le fac bărbații, în viziunea femeilor:

Nu spui nimic. Timiditatea te poate face atrăgător, însă tăcerea este de-a dreptul penibilă! Asta nu poate însemna decât două lucruri pentru o femeie: nu ai absolut nimic în comun cu partenera ta, așa-dar atunci când această întâlnire se va termina, nu o să o mai vezi vreodată... iar a doua, și mai gravă, ești repetent la arta conversației!

Ești lăudăros. Nu îți mai tace gura deloc, ești mai rău decât o femeie care vorbește despre zecile de perechi de pantofi pe care le are acasă! Iar poveștile tale, pline de laudă de sine nu te pun deloc într-o lumină bună.

Treci direct la fapte. Nici nu v-a adus chelnerul comanda că treci direct la subiect: "Și ce vrei să fa-cem după? Mergem la mine?". Orice pretext ingenios ai avea, o femeie de păstrat nu o să te însoțească de la prima întâlnire acasă.

Ești neglijent. Bunele maniere se învață, iar dacă ai ajuns deja la vârsta asta fără să înveți să mănânci civilizat, sunt slabe șanse să o mai faci de acum încolo. Pe cât de important este să fii natural, pe atât de important este să fii manierat și îngrijit.

(Sursa: www.cosmopolitan.ro)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Stire din Diverse : Sexul devine mai bun odată cu vârsta
Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Stire din Diverse : Surpriză! Plictiseala face bine
Sâmbătă, 29 Iunie 2013
Stire din Diverse : Cum ne colorăm unghiile vara aceasta
Pagina a fost generata in 3.0633 secunde