De ce tot schimbi locul de muncă?

97
De ce tot schimbi locul de muncă? - deceschimbilocmunca-1394042530.jpg
Aceasta este una dintre întrebările clasice adresate la un interviu de angajare. Potrivit wall-street.ro, când răspunzi, încearcă să fii cât mai direct și concentrează-te pe viitor, în special dacă nu ai plecat de la fostul loc de muncă în cele mai bune condiții.


Cele mai bune răspunsuri: "M-am plictisit de ceea ce făceam și caut mai multe provocări. Sunt un angajat excelent și nu am vrut că nemulțumirea mea să aibă un impact asupra muncii mele".
"Nu mai este loc de creștere în poziția pe care o dețin în prezent și sunt gata să îmi schimb locul de muncă pentru a primi o noya primovare".
"Am decis că nu mă îndreptăm în direcția bună în carieră mea, iar angajatorul meu nu îmi poate oferi oportunități pentru direcția în care vreau să merg".
"După mulți ani în fosta poziție, sunt în căutarea unei companii unde pot crește". 


De ce te-am angaja noi? Cele mai bune răspunsuri pentru această întrebare pot fi compuse din exemple concrete, prin care să demonstrezi că aptitudinile și realizările tale te recomandă pentru job. Compară descrierea poziției cu abilitățile tale și precizează rezultatele bune obținute în fosta poziție.Cele mai bune răspunsuri: Pentru a oferi cele mai bune răspunsuri la această întrebare uită-te la descrierea job-ului. Fă o lista cerințelor, inclusiv trăsături de personalitate, aptitudini și calificări. Apoi, fă o lista cu calitățile tale care se încadrează în cerințe. Pentru fiecare calitate, arată și un moment în care te-a ajutat această trăsătură. De exemplu, dacă arăți că ești un "jucător de echipa", gândește-te la un moment în care abilitatea ta de a lucra bine în echipa a adus succesul unui proiect.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 06 Martie 2014
Stire din Diverse : Ce garantează un job reușit
Pagina a fost generata in 2.6566 secunde