Evenimentele verii, la Tenis Club Idu din Mamaia

304
Evenimentele verii, la Tenis Club Idu din Mamaia - tenisclubidu16-1374754328.jpg

Articole de la același autor

Vara aceasta este una plină de evenimente la Tenis Club Idu din Mamaia. După ce a găzduit trei competiții importante - Campionatul Național de juniori U14 (băieți și fete), Juniors Cup Mamaia Idu Mobexpert U16 (ETA, serie 2) și Cupa CELCO (veterani și juniori) -, arena din Mamaia se pregătește pentru alte patru "examene" de anvergură. 




Primul dintre acestea va avea loc în perioada 10-16 august: Cupa Mamaia Idu (10, 12 și 14 ani, feminin și masculin), urmat de International Veterans Champs of Romania (19-24 august) și Circuitul ITF Futures FRT R7 Woman - Mamaia Idu Trophy, care se va desfășura între 25 și 31 august, beneficiind de un fond generos de premiere: 25.000 de dolari. 


În fine, sezonul se va încheia cu un nou concurs de tradiție - Cupa Idu Platinum Tenis Partener, programată între 5 și 8 septembrie. 
"Îi invităm pe turiști și pe constănțeni să vină să asiste la partide, pentru că vor avea șansa de a vedea tenis de calitate. De asemenea, îi așteptăm pe cei aflați în vacanță pe litoral să vină și să se destindă la un joc de tenis", a declarat, pentru "Litoral", Alina Idu, managerul Tenis Club Idu. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Iulie 2013
Stire din Diverse : Trucuri pentru un bronz rapid
Pagina a fost generata in 1.5529 secunde