Trucuri pentru un bronz rapid

283
Trucuri pentru un bronz rapid - cumsaobtiiunbronzfrumos-1374760263.jpg

Articole de la același autor

Dacă nu ai apucat să mergi până acum la mare în această vară, nu este nicio problemă. Razele soarelui strălucesc din plin și oferă bronzul perfect. Iar pentru a te putea bronza atât sănătos, cât și repede, îți oferim câteva sfaturi eficiente. 




În primul rând, înainte de a merge la plajă, folosește un scrub sau o perie pentru a-ți exfolia întregul corp. În acest fel, te asiguri că celulele moarte de piele sunt îndepărtate, iar bronzul se va prinde mai repede și te va ține mai mult. Pentru ca pielea ta să fie protejată, dar să se și bronzeze mai ușor și mai frumos, consumă alimente bogate în beta-caroten. Cele mai importante surse alimentare de beta-caroten sunt legumele și fructele de culoare verde, galbenă și portocalie, precum morcov, spanac, salată verde, roșii, broccoli, pepene galben. 


Nu în ultimul rând, folosește acceleratorul de bronzare. Loțiunile pentru accelerarea bronzului conțin substanțe naturale care ajută la migrarea spre suprafața pielii a melaninei, substanța pigmentară care oferă culoarea închisă a pielii în urma bronzării. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.032 secunde