Vrei bere și muzică bună? Vino la Festivalul Berii din Mamaia

431
Vrei bere și muzică bună? Vino la Festivalul Berii din Mamaia - festivalulberii-1374753526.jpg

Articole recomandate

Prima ediție a Festivalului Berii Mamaia 2013 va fi organizată în perioada 24-28 iulie la Pavilionul Expozițional Constanța (zona exterioară).  Programul va fi zilnic de la orele 10 până la orele 22, intrarea va fi liberă.   




Va exista o zonă de food unde se va vinde mâncare, în special mici și carne la grătar. La acest festival vor fi prezente cinci mari producători de bere, atât din România cât și din străinătate. Organizatorii ne asigură că prețul unei beri va fi mai mic decât în comerț sau ca la o terasă, însă va diferi de la un comerciant la altul. De asemenea, la acest festival vor fi puse la vânzare și dulciuri. Nu vor lipsi nici concursurile cu premii și nici concertele.  


Spectacolele vor începe de la orele 19, MC fiind Monster Mike. Vineri seara, Matteo, Claudia și Dan Cernavodeanu vor urca pe scena de la Festivalul Berii. Sâmbătă vor face spectacol Jul, Hangițele și Gheorghe Gheorghiu, iar duminică spectatorii vor lua parte la un concert susținut de Nicu Paleru, Uni-K și Ștefania Rareș.


Ruxandra MIHĂILĂ




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Joi, 25 Iulie 2013
Stire din Diverse : Trucuri pentru un bronz rapid
Pagina a fost generata in 2.4497 secunde