Facebook a lansat opțiunea Hashtag

75
Facebook a lansat opțiunea Hashtag - facebook-1371385956.jpg

Articole recomandate

Anunțul făcut de Facebook a bucurat toți pasionații rețelelor de socializare: noua opțiune a fost lansată - Hashtag va avea rol de etichetă.

Deja cunoscută utilizatorilor de Instagram, Twitter, Tumblr și Pinterest, Hashtagul funcționează ca o etichetă și permite utilizatorilor să marcheze o anumită postare pe profil ca făcând parte dintr-o discuție mai amplă legată de același subiect, scrie ele.ro.

Nouă opțiune va fi recunoscută prin apariția semnului "#" plasat în fața cuvântului, semn ce va putea fi accesat prin click și va activa fluxul tuturor postărilor legate de termenul respectiv.

Ce va putea face noua opțiune este explicat tot pe blogul oficial Facebook:

- căutarea unui hashtag specific în bara de căutare, de exemplu # NBAFinals

- accesarea prin click a hashtagurilor care provin din servicii externe, precum Instagram

- compunerea postărilor direct din fluxul care conține hashtagurile

"Hashtagurile sunt doar primul pas spre a ajuta oamenii să descopere mai ușor ce spun alți utilizatori despre un anumit subiect și să participe la discuții publice. Vom continua să dezvăluim mai multe funcții în următoarele săptămâni și luni, incluzând hastagurile populare și perspective mai ample, care să ajute la descoperirea mai multor conversații din toată lumea", a scris Greg Lindley pe blogul Facebook. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8282 secunde